Zoals u waarschijnlijk weet: een ongeluk zit in een klein hoekje. Na een trauma of operatie begeleiden wij u als fysiotherapeuten bij de revalidatie zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Revalidatie binnen de fysiotherapie vraagt veel kennis en expertise. Om u de beste zorg te kunnen bieden, werken wij samen met specialisten uit het Spaarne Gasthuis waar wij laagdrempelig mee kunnen overleggen. De revalidatie is gericht op het verbeteren van het functioneren van uw botten, gewrichten en spieren. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u naar een voorspoedig herstel.
Aan de hand van uw persoonlijke doelen en situatie maken wij een revalidatieplan. Wij hebben diverse experts die gespecialiseerd zijn in de schouder, elleboog, knie heup en andere gebieden van het lichaam.

Indien u een geplande ingreep zult ondergaan wegens bijvoorbeeld slijtage/artrose van uw heup- of kniegewricht dan kan het raadzaam zijn om ook voor de ingreep bij de fysiotherapeut langs te gaan. Deze kan u vertellen of u nog oefeningen kunt doen in aanloop naar de operatie, en zal u informatie geven over de ingreep zelf en indien van toepassing alvast oefenen met het leren lopen met krukken.

DIENSTEN

CONTACT

BEL ME TERUG

Laat hier je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken!